Noutati

ENERGIE VERDE! In cadrul programului de dezvoltare a parcurilor eoliene din Romania, PERFECT CONSULTING & ENGINEERING s-a implicat in mod direct prin proiectarea de fundatii directe si indirecte, pentru turnurile turbinelor eoliene, inca din 2009. Mai nou, implicarea noastra s-a extins si catre proiectarea de fundatii si structuri metalice din cadrul parcurilor fotovoltaice.

Proiectare si consultanta - Perfect Consulting & Engineering

Perfect Consulting & Engineering este o companie specializata in proiectarea structurilor de rezistenta pentru constructii civile si industriale si consultanta aferenta acestui segment.

Proiectare si structuri de rezistenta

pozaProiectarea se asigura de catre un colectiv de ingineri specializati in structuri din beton armat si precomprimat, structuri din zidarie confinata, structuri metalice sau structuri mixte precum si de catre colaboratorii nostri - specialisti verificatori si experti tehnici atestati.

Realizarea proiectelor structurilor de rezistenta se face cu respectarea legislatiei in domeniu, a normelor tehnice de proiectare in vigoare precum si cu respectarea cerintelor functionale si estetice ale proiectului de arhitectura.